Helping The others Realize The Advantages Of thai massage eindhoven

Wiki Article

You happen to be employing a browser that won't supported by Fb, so we have redirected you to definitely an easier Variation to give you the finest expertise.

Pamela en Chanique zijn familie en delen een passie voor splendor. Professionaliteit en gastvrijheid staan hier centraal en je kunt je wensen dan ook uitgebreid bespreken.

Eigenaresse Cleo is schoonheidsspecialiste en massage- en sporttherapeut en je bent hier dus letterlijk en figuurlijk in goede handen.

Goed om te weten: Voor de meeste mensen worden therapeutische massages gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering. In de salon kan worden gepind.

Deze Web page gebruikt cookies om de Internet site goed te laten functioneren voor analysedoeleinden en om u van relevante informatie te kunnen voorzienAkkoord Reject Lees Meer

Salon Beaux-Arts onderscheidt zich door de sfeer die zij uitstraalt, de natuurlijke behandelmethodes en de persoonlijke aandacht die aan elke klant wordt gegeven. Naast kwalitatief hoogstaande behandelingen is het doel dat je na een behandeling totaal ontspannen en helemaal opgeladen bent.

Niet alleen de lichamelijke spanningsklachten worden aangepakt, maar met de massages brengt Veronique lichaam en geest weer in balans en daarmee zijn de massages, zoals ze zegt, echt een cadeautje aan jezelf!

Bij Fallachi beauty in Eindhoven thai massage eindhoven staat een workforce van specialisten voor je klaar. In deze schoonheidssalon kun je onder andere terecht voor varied verzorgende gezichtsbehandelingen.

Ook mannen zijn van harte welkom in de speciale Males’s Space. Agua is dé plek waar je volledig in de watten wordt gelegd en als herboren naar buiten gaat. It’s time to treat yourself. It’s time for Agua.

Ze zijn in 2018 wederom in de prijzen gevallen tijdens de Earth Luxury Spa Awards en dit keer maar liefst twee titels in de wacht weten te slepen:

Regular Thai massage can be an historic therapeutic process that mixes broad and targeted acupressure, stimulation and manipulation of Power lines called sen, and assisted yoga postures.

Vakkennis, persoonlijke aandacht en werken fulfilled kwalitatief hoogwaardige producten is waar de salon achterstaat. Hierdoor wordt het mooiste resultaat uit de behandelingen gehaald. Creëer hier dus de ultieme natural beauty-ervaring doorway behandelingen te combineren.

Merken en producten: We werken satisfied de vooruitstrevende producten van Environ en zijn ook jarenlang actief in de microneedling waaronder de Dermapen 4.

In drukke tijden even helemaal onthaasten? Dat kan bij B-Massages in Eindhoven. Massagetherapeut Veronique geeft je alle aandacht en luistert naar jouw wensen en klachten om je zo de beste massage ervaring te geven.

Sfeer : Goldie kapper is een intieme en gezellige kapsalon waarbij persoonlijke aandacht voor de klant centraal staat.

Report this wiki page